#extravalneuro

Sverige går mot extra val år 2015. Nu behöver Neuroförbundet din hjälp för att beslutsfattarna ska förstå att valet ska handla om:

- Neurosjukvården
- Neurorehabilitering
- Flexjobb
- Ökad tillgänglighet

Idag har 31 av 43 sjukhus i Sverige inte tillräckligt många neurologer för att kunna erbjuda en neurologenhet med en trygg och stabil neurologisk kompetens. Det är inte acceptabelt. Därför behöver Neuroförbundet din hjälp att få Sveriges beslutsfattare inse att extra valet 2015 handlar om ett Sverige med en jämlik neurosjukvård, arbetsmarknad med flexjobb och tillgänglighet för alla.

Du kan bidra i Neuroförbundets kampanj #extravalneuro genom att anmäla dig här på vår kampanjsida, dela kampanjsidan på facebook samt sprida detta bland dina vänner.

Bli en del av kampanjen #extravalneuro. Anmäl dig här.

Senaste nyheten

"Jag måste vara påläst för att få vad jag behöver" nödvändigt" Först när mamma hjälpte mig argumentera skrevs en medicin ut för en provperiod, berättar Maria Nordh, som levt med sin ms-diagnos i över 10 år. - Jag måste som patient vara mycket påläst och sedan gå på och fråga själv. På dessa besök tar...

Läs mer...

Senaste blogginlägget

När man mår som sämst, måste man ofta prestera som bäst, exempelvis vara ordentligt påläst inför sitt besök hos neurologen. Det kan vara nog så tröttsamt att söka fakta och information för alla. Är du dessutom sjuk, kan det bli övermäktigt. Neuroförbundets medlem Maria i berättar i nyheten intill, hur...

Läs mer...

Fler nyheter

  • Regeringens budget saknar ord
    Det saknas ord i regeringens budget. Ord som neurologi och återbesök nämns inte. Två viktiga ord för Neuroförbundets...
    Läs mer